CPO-initiatief Doetse Vliet III Giessenburg

Inschrijfing CPO-initiatief Doetse Vliet III te Giessenburg

Gezamenlijk uw droomwoning ontwikkelen?

Dit wordt nu mogelijk in het uitbreidingsplan Doetse Vliet III. Binnen de ontwikkeling stelt de gemeente Giessenlanden, in reactie op het CPO-initiatief, meerdere kavels beschikbaar voor een CPO-ontwikkeling. Totaal is er ruimte voor 12 woningen in het middeldure segment. Binnen de beschikbaar gestelde ruimte kan het CPO een invulling bepalen bestaande uit twee-onder-een-kap woningen en geschakelde woningen. Uiteraard staan daarbij de woonwensen van de CPO-leden centraal. Dit maakt het voor kopers mogelijk om vrijwel volgens eigen ontwerp plannen te bedenken en te realiseren. Binnen een gesteld budget onder begeleiding van een adviseur. Met het besluit van de gemeente om de ontwikkeling van dit plandeel van Doetse Vliet in CPO te laten plaatsvinden, kan de CPO-groep worden geformeerd.

Van 23 juni 2017 tot en met 7 juli 2017 tot 12:00 uur kunnen geinteresseerden zich met een formulier aanmelden en daarmee in aanmerking komen om aan te sluiten bij het CPO-initiatief. Er worden geen kavels, maar deelnamerechten vergeven. Als er meer inschrijvers zijn dan deelnamerechten wordt er geloot.

Iedereen ouder dan 18 jaar mag zich inschrijven voor deelname aan het project. Per huishouden is slechts een aanmelding toegestaan. 

De twee type woningen die mogelijk zijn:

  • Twee-onder-een-kap woningen
  • Geschakelde woningen

Geïnteresseerden kunnen zich met een formulier aanmelden van vrijdag 23 juni 2017 tot en met vrijdag 7 juli 2017 tot 12:00 uur.

Aanmeldingen die later dan 7 juli 2017 12.00 uur binnenkomen, worden automatisch achteraan de reservelijst geplaatst. Deze aanmeldingen doen niet mee in de eerste ronde van loting van de beschikbare plaatsen. Notariskantoor van der Heiden begeleidt het proces van inschrijving en neemt de formulieren in. Meer informatie vindt u op het inschrijfformulier.

Het inschrijfformulier kunt u opvragen bij de notaris peter@notarisvanderheiden.nl, de CPO-begeleider Van den Heuvel Ontwikkeling & Beheer B.V. info@vandenheuvelbv.eu of hieronder downloaden.

Download het inschrijfformulier HIER

Van den Heuvel • Ontwikkeling & Beheer