CPO-initiatief Kruising Hoornaar

Inschrijfing CPO-initiatief Kruising Hoornaar

Gezamenlijk uw droomwoning/-appartement in Hoornaar ontwikkelen?

Dit wordt nu mogelijk rond de kruising in het centrum van Hoornaar. Op de voormalige locatie van de christelijke basisschool en de voormalige locatie van Stier Dirk IV is woningbouw volgens Collectief Particulier Ondernemerschap (CPO) gepland. De gemeente start, in aansluiting op de inspanningen van de CPO-initiatiefgroep, een CPO-initiatief. Dit maakt het voor ‘kopers’ mogelijk om vrijwel volgens eigen ontwerp plannen te bedenken en te realiseren. Binnen een gesteld budget onder begeleiding van een ontwikkelaar. Doordat het voorproces al is doorlopen door de CPO-initiatiefgroep kan met het besluit van de gemeente tot uitgifte van de grond de invulling van start. De gemeente is ook van plan de kruising in het centrum van Hoornaar volledig te vernieuwen ter verbetering van het overzicht, de veiligheid en doorstroming van het verkeer.

Van 6 juni 2017 tot en met 20 juni 2017 tot 12:00 uur kunnen geïnteresseerden zich met een formulier aanmelden en daarmee in aanmerking komen om aan te sluiten bij het CPO-initiatief. Er worden geen kavels, maar deelnamerechten vergeven. Als er meer inschrijvers zijn dan deelnamerechten wordt er geloot.

De twee type woningen die mogelijk zijn:

  • Grondgebonden rijwoningen (voormalig locatie Stier DirkIV
  • Appartementen (voormalig CBS-locatie en de voormalige locatie Stier Dirk IV

De verdeling van het aantal woningen/-appartementen per type en locatie is afhankelijk van het aantal voorkeursinschrijvingen en de uiteindelijke samenstelling van de CPO-groep.


Geïnteresseerden kunnen zich met een formulier aanmelden van dinsdag 6 juni 2017 tot en met dinsdag 20 juni 2017 tot 12:00 uur. Aanmeldingen die later dan 20 juni 2017 12.00 uur binnenkomen, worden automatisch achteraan de reservelijst geplaatst. Deze aanmeldingen doen niet mee in de eerste ronde van loting van de beschikbare plaatsen. Notariskantoor van der Heiden begeleidt het proces van inschrijving en neemt de formulieren in. Meer informatie vindt u op het inschrijfformulier.

Het inschrijfformulier kunt u opvragen bij de notaris peter@notarisvanderheiden.nl, de CPO-begeleider Van den Heuvel Ontwikkeling & Beheer B.V. info@vandenheuvelbv.eu of hieronder downloaden.

Iedereen ouder dan 18 jaar mag zich inschrijven voor deelname aan het project.

Download HIER het inschrijfformulier

Van den Heuvel • Ontwikkeling & Beheer