Diensten

Van den Heuvel Ontwikkeling & Beheer B.V. heeft een ruime ervaring op het gebied van het realiseren van projecten in de gebouwde omgeving. Zo kunnen wij u helpen bij vraagstukken van ruimtelijke ordening, maar ook projectontwikkeling en projectmanagement behoren tot onze uitgebreide expertise.

De wet- en regelgeving maakt het steeds ingewikkelder een initiatief gerealiseerd te krijgen. Van den Heuvel Ontwikkeling & Beheer B.V. is als ruimtelijke ordening specialist op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Heeft u bouwplannen of dient uw bestemming aan het door u gewenste gebruik te worden aangepast, wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en de best passende procedure.

Het gehele proces van het opstellen van een principeverzoek tot het benodigde ruimtelijk plan met bijbehorende milieukundige onderzoeken nemen wij u uit handen.
Wij hanteren voor onze diensten een scherp tarief, vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

“Wij gaan praktisch om met de initiatieven
en proberen de kosten zo beperkt mogelijk
te houden.”

Als projectontwikkelaar werken wij, voor diversen opdrachtgevers, zoals ontwikkelaars, aannemers, gemeenten en particulieren aan (her)ontwikkelingen in zowel de woning als utiliteitsbouw.

Ook op het gebied van projectmanagement kunnen wij u van verschillende diensten voorzien. Voor verschillende opdrachtgevers als particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en gemeenten worden onze adviseurs ingehuurd om complexe projecten te begeleiden.

Neem vrijblijvend contact op
Van den Heuvel • Ontwikkeling & Beheer